Prof Aircond

PAKAR SERVIS AIRCOND RUMAH ANDA!!!

USIM TIJARAH SERVIS AIRCOND merupakan syarikat penyedia Perkhidmatan Servis Aircond bertujuan untuk membantu anda mengembalikan semula kenyamanan, keselesaan dan keceriaan anda sekeluarga di rumah. Kami memberikan Jaminan Kebersihan, Privasi dan Integriti sebelum, semasa dan selepas servis selain memberikan Jaminan Kepuasan PelangganJaminan Kualiti Kerja sehingga 30 hari atau Wang akan Dikembalikan Sepenuhnya** sekiranya anda tidak berpuas-hati dengan hasil kerja kami semata-mata demi untuk ketenangan fikiran anda.

**Tertakluk kepada terma dan syarat

—————————————————————————————————————————————–

JOM SET TEMUJANJI

—————————————————————————————————————————————–
 
KENAPA KAMI MESTI JADI PILIHAN
BIJAK ANDA?
 

1. JAMINAN RESPON YANG CEPAT

Kami sangat hargai masa pelanggan kami termasuk anda. Kami amat menitik-beratkan punctuality kepada semua kakitangan syarikat. Staf Operasi akan memberi respon dengan cepat  dan jika sudah dijadualkan, juruteknik kami akan hadir 30 minit lebih awal daripada masa yang telah ditetapkan untuk menilai keadaan dan kedudukan sebenar unit aircond anda bagi melancarkan proses penyelenggaraan yang akan dilakukan.

 

2. JURUTEKNIK TERLATIH & BERTAULIAH

Kesemua jruteknik kami adalah profesional, terlatih dan bertauliah dalam urusan penyelenggaraan unit aircond di rumah anda. Anda akan dilayan dengan senyuman dan sikap ramah mereka dalam memberikan khidmat nasihat dan panduan penjagaan aircond dan juga perkara berkaitan.

 

3. JAMINAN KUALITI SERVIS SEHINGGA 30 HARI

Ini adalah jaminan kualiti perkhidmatan kami. Sekiranya dalam tempoh 30 hari selepas servis aircond anda hadapi masalah yang sama, segera maklumkan kepada kami atau juruteknik kami akan datang memperbaikinya (re-service) tanpa sebarang caj tambahan.

 

4. JAMINAN HARGA TETAP

Harga pakej yang kami ditawarkan melalui sebutharga kepada anda adalah tetap dan tiada caj tersembunyi. Sekalipun jika ada pertambahan kos seperti alat ganti komponen yang perlu semasa kerja servis dilakukan, pihak kami akan maklumkan dan terangkan keperluannya sebelum mendapatkan persetujuan dan kelulusan anda.

 

5. PERALATAN SERVIS TERKINI & MODEN

Kami menggunakan peralatan yang terbaharu dalam industri yang mana ianya sangat efisien, berteknologi tinggi dan selamat. Ini membuatkan kerja penyelenggaraan aircond anda lebih bersih, selamat dan pantas.

 

6. JAMINAN KEBERSIHAN, PRIVASI & INTEGRITI

Juruteknik terlatih kami akan memastikan bahawa kebersihan rumah anda sebelum, semasa dan selepas proses kerja sentiasa terjaga. Pihak kami juga sangat mengutamakan privasi anda dan keluarga. Juruteknik kami sangat berintegriti dan akan hanya menumpukan sepenuh perhatian terhadap kerja yang diamanahkan.

 

7. KAWASAN PERKHIDMATAN YANG LUAS

Kami bersedia memberikan perkhidmatan terbaik kepada anda di kawasan seluruh Kuala Lumpur, Selangor, Putrajaya, sekitar Seremban Negeri Sembilan tanpa sebarang kos pengangkutan. Ini jaminan kami!

 

8. JAMINAN PENGURUSAN RISIKO

Juruteknik terlatih kami mengamalkan cara kerja yang selamat semasa menjalankan kerja penyelenggaraan. Ia bagi mengelakkan sebarang risiko kecelakaan yang tidak diingini yang akan menyusahkan anda. Pihak kami juga memberi jaminan penggunaan bahan Pencuci/ Kimia berkualiti yang selamat dan menguruskannya dengan teliti dan sempurna.

 

9. SERVIS SAMBIL MENDERMA

Dengan setiap bayaran yang anda buat untuk servis kami, RM1 akan disalurkan ke dalam satu tabung amanah yang mana hasil terkumpul digunakan untuk pembelian bahan pencuci kimia, gas dan alatan berkaitan kerja penyelenggaraan aircond oleh kami. SERVIS PERCUMA ini akan dilakukan di rumah anak-anak yatim, rumah kebajikan orang tua, masjid atau surau yang terpilih. Saham Akhirat untuk anda!

 

10. JAMINAN FOLLOW UP 24 JAM

Kakitangan kami akan melakukan follow up dalam tempoh 24 jam selepas servis unit aircond anda untuk mendapatkan maklumbalas mengenai masalah (jika ada) dan kualiti servis yang telah dijalankan oleh juruteknik kami.

—————————————————————————————————————————————–

Jadi bagaimana? Adakah anda sudah BERPUAS HATI DAN PERCAYAKAN kami? Sebenarnya ada banyak lagi kelebihan yang anda perolehi bersama kami.

Tapi sekiranya anda sudah cukup yakin dengan kami, tak perlu tunggu lagi dan cari yang lain kerana ‘Tukang Servis Aircond’ yang TERBAIK untuk anda sedang berada di hadapan mata anda sekarang!!!

Klik sahaja butang di bawah untuk whatsapp kami sekarang dan dapatkan sebutharga kami secara PERCUMA!

DAPATKAN SEBUTHARGA SEKARANG

en_USEnglish